Culina

Spennende nyheter for 2020 fra Culina

Publisert: 21. februar 2020

Her er noen spennende nyheter hos Culina i år.

Les mer nedenfor og tilhørende filvedlegg.

Ariane Porselen

Ariane porselen er et helt nytt porselensmerke i Norge, og kom som et friskt pust inn i Culinas sortiment i høst. Porselenet er av høy kvalitet til god pris. Ariane er lagt til samme betingelser som Figgjo og Steelite i avtalen vår, og både bygger og gir volumrabatt og er i bonusgrunnlaget. Pr nå har vi lagerført fem serier der det er tre helt hvite og to i farger. Det er også noen spennende og annerledes tallerkener og et fint utvalg kopper og krus.

Culina kommer til å utvide Ariane sortimentet i løpet av året.

Brosjyre ligger vedlagt som pdf, eller du kan se online bla-versjon her.

Riedel vinglass

Riedel er et kjent merke i vinverden, og nå har Culina lagerført to av seriene. Dette er high-end vinglass som ikke passer for alle, men det er likevel en spennende nyhet.

Seriene vi har fått inn heter Performance og Veritas, og begge er druespesifikke. Er det et sted som satser på vin så vil disse glassene løfte opplevelsen av vinen til nye høyder.

Riedelglassene går inn i avtalen vår med like betingelser som på øvrige glass. Riedel har en «billig» serie som heter Restaurant – denne har vi ikke tilgang til på dette tidspunkt, men vi har fremdeles de andre merkene Spiegelau, Arc, Bormioli og Libbey, så å finne passende vinglass vil vi alltid klare, enten det er prisen eller kvaliteten som er viktigst. Riedel er av høy kvalitet og tåler både oppvask og restaurant-håndtering, men det er delikate produkter så klart – og de bør jo behandles deretter. Med riktige oppvaskkurver og god opplæring om hvordan man skal behandle glass på generelt grunnlag vil det ikke bli større brekkasje på Riedel enn på alle andre glass som brukes i ethvert kjøkken.

Riedel brosjyre er vedlagt som pdf, eller du kan se online bla-versjon her.

Berkel

Berkel er også et kjent merke i bransjen, og nå har Culina Berkel lagerført. Berkel er en over 100 år gammel merkevare, som assosieres med perfeksjon, pålitelighet og innovasjon. Berkel er lagt inn på samme betingelser som øvrig elektrisk i vår avtale.

Saro

Saro er et merke vi tok inn i fjor, og det var et godt valg. Vi kaller det «Quantum elektrisk». Saro leverer elektrisk kjøkkenutstyr til lav pris. Dette er flotte produkter der behovet ikke overstiger kapasiteten. I veldig mange tilfeller er dette produkter som er «gode nok», men de er ikke best på annet enn pris. Tilbakemeldingene fra markedet har vært supre, og vi står støtt i vår 2-års garanti på Saro (gjelder naturligvis ikke brukerfeil). Se brosjyre vedlgat i pdf, eller online bla-versjon her.

Saro ligger som Quantum, og har dermed like betingelser som øvrige Quantumsprodukter i avtalen vår. (NB – den brosjyren er ikke oppdatert med nye priser i 2020, disse kan avvike som følge av valuta og annet, ny kommer senere i år)