Findus

Smakfulle og inspirerende høstnyheter fra Findus

Publisert: 19. september 2019

I Findus Foodservices har vi stort fokus på fisk og vegetariske produkter. Alle burde spise mer fisk, og halvparten av tallerkenen bør bestå av grønnsaker. Da passer  det utmerket at vi lanserer flere fiskeprodukter og grønne alternativer nå i september.

Vår Quorn Burger 80 g er blitt vegansk, og vi kommer også med nydelige Veggie Nuggets – som både kan serveres som egen rett og som tilbehør i en meny.

Innen fisk lanserer vi tre gode nyheter til din meny. To av dem er sprøbakte fiskerullader – én med spinatsaus og én med grønnsakssaus. I tillegg vil Fisk Bordelaise m/økologisk topping, være med å ytterligere utvide fisketilbudet til din gjest.

Alle våre fiskelanseringer er laget av MSCsertifisert Alaska Pollock. Ved å velge disse smakfulle fiskeopplevelsene støtter du sertifisert og bærekraftig fiske. Vår Alaska Pollock kommer fra et fiske som tar godt vare på fiskebestanden, og fra steder det ikke blir drevet overfiske. Vi har alle et ansvar for å bevare fisken i havet for fremtidige generasjoner!

Les mer om nyheter og inspirasjon i publikasjonen nedenfor.

Filer for nedlastning