Unilever / Knorr

Knorr Texture Gelatinpulver og inspirerende oppskrifter til personer med dysfagi

Publisert: 19. september 2019

Knorr Texture Gelatinpulver gjør det enkelt å lage konsistenstilpasset mat, slik som myke munnbiter, smaksrike matretter og spennende desserter for ulike behov.

Texture kan tilsettes direkte i både kaldt og varmt, uten oppvarming eller bløtlegging. Det er uten smak og farge og kan brukes i alle klassiske gelatinretter, gelédrikker, grønnsaksretter, samt desserter. Gelatinen er laget av storfe (inneholder ikke svin).

Jobber du for eksempel med mat i helsevesenet, er du sikkert kjent med dysfagi – det vil si tygge- og/eller svelgevansker – og hvilke krav det stiller til maten som serveres. Med Knorr Texture kan du enkelt tilpasse konsistensen på rettene til gjestenes behov, men det egner seg også når du raskt og enkelt vil lage noe med puré- eller gelékonsistens.

EPD: 5355540 Knorr Texture Gelatinpulver 1 kg

Les mer i publikasjonen nedenfor.