Culina

Husk at du har gode betingelser hos Culina

Publisert: 8. juni 2020

Nå er det viktigere enn noen gang å gjøre smarte innkjøp.

Gjennom avtalen med Konsumgruppen har du svært gode innkjøpsbetingelser hos Culina. Nettbutikken vår er alltid åpen, og etter innlogg får du dine nettopriser, volumrabatter og lagerstatus. Sett opp handlelister, merk favorittprodukter eller lag plankjøp.

Som medlem av Konsumgruppen har du gode rabatter på drikkeglass hos Culina.
Enten det er vinglass, drinkglass, melkeglass eller plastglass.
Se alle våre glass på culina.no

Sneezeguards

Vi har sneezeguards i vårt sortiment. Vi har buet, med vinkel, stående eller for oppheng. Se culina.no for mål, eller ta kontakt med din forhandler.
(ca en ukes leveringstid)

Flasker og krukker

Flasker og krukker med lokk i porsjonsstørrelser er fine å bruke når åpen buffé ikke er lov. Vi har mange størrelser – se mer på culina.no.

Mangler du klips eller pakning til glassene dine?
Ikke vær redd – du får kjøpt dette løst også.

Kjøkkenutstyr

Det nødvendige kjøkkenutstyret finner du hos Culina. Vi har både kjente merkevarer og rimeligere alternativer, og hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt til ditt bruk. Se mer på culina.no.

Oppbevaring

Å få mye ut av hver råvare har aldri vært viktigere, sørg for at du har de beste løsningene og gode rutiner for oppbevaring og lagring av mat. Culina fører både transportbeholdere, bokser med lokk og hyllesytemer som kan plassbygges så du får et velfungerende oppbevaringssystem. Men visste du at vi også har vakuumposer? Se mer på culina.no.

Filer for nedlastning