Steritech

Fordeler med webbasert mattrygghetssystem

Publisert: 17. september 2019

Fagansvarlig Trygg mat, Ingrid Midbøe, forteller om fordeler med webbasert mattrygghetssystem.

Systemet settes opp ute hos virksomheten slik at systemet tilpasses din type virksomhet og produksjonsfrekvens. Arbeidet utføres av faglig dyktige mattrygghetskonsulenter med både praktisk og teoretisk erfaring innen mattrygghet. Alt av regelverk oppdateres fortløpende av oss slik at du ved tilsyn av myndigheter alltid har et oppdatert internkontrollsystem.

Med digitalt system får du påminnelser om å gjennomføre kontroller som er viktig for å dokumentere mattryggheten slik at du i en hektisk hverdag ikke trenger å huske på det selv.

Fordelene er mange:

  • Et enkelt tastetrykk er nok for å dokumentere temperaturkontroll og andre rutiner det er krav om i regelverket
  • Du behøver ingen papirskjemaer og permer som tar stor plass – Enkle løsningsmuligheter ved avvik for hver enkelt bruker
  • Avvik lagres med billedbevis og kan raskt hentes opp ved kontroll
  • Det er lett for daglig leder å kontrollere hvor og ved hvilke rutiner det er mest avvik
  • Systemet kan enkelt tilpasses selv ved forandring av produksjonsmetoder eller hvis man får nye kjølere/frysere
  • Du har support fra dyktige systemutviklere lett tilgjengelig
  • Det er miljøvennlig og mer effektivt med mindre papir
  • Systemet er alltid tilgjengelig, og alle ansatte vet hvor internkontrollsystemet er til enhver tid

Som medlem av Konsum Gruppen får du nå kampanjepris.

Hvis du vil vite mer om dette, klikk denne lenken, og vi kontakter deg for et uforpliktende tilbud.