FORGOT YOUR DETAILS?

DIPLOM IS – Hever smaken med nye sauser

av / fredag, 08 september 2017 / Publisert i Aktuelt, Bedrift, Café/Restaurant, Catering, Fastfood, Hotell, Kantine, Kiosk, Pub/Bar

Mange har sin iskremfavoritt når de står foran isdisken og skal velge blant ulike smaker av kuleis eller softis med topping. Nylig lanserte Diplom-Is seks nye, spennende Royal sauser til cafe, isbar og restaurantmarkedet – som har slått godt an.

I sommer lanserte Diplom-Is seks nye sauser. Sausene produseres i Norge og består av norske smaker som egner seg spesielt godt til Royal Softis, som er laget av fersk, norsk fløte. Sausene egner seg også godt til kuleis og andre desserter.

Markedssjef i Diplom-Is, Heidi Sandnes, ser fram til å kunne tilby en komplett smaksopplevelse til isglade nordmenn.

– Vi har jobbet mye for å få frem de beste smakene og gleder oss til å tilby en enda bedre smaksopplevelse med disse sausene. Blant de seks sausene finnes både klassiske varianter, friske smaker og sauser til dem som vil ha et hint av salt på tunga. Alle vil kunne finne sin favoritt, forteller Sandnes.

I serien finnes en jordbærsaus med hele 34 prosent jordbær og en spennende saus med smak av mango. For de eventyrlystne tilbys også salt karamell og salt lakris, mens sjokoladefavoritten finnes både som vanlig saus og saus som stivner på isen.

De nye sausene kombinert med is fra Diplom-Is, som er laget på ekte norsk fløte, er en perfekt kombinasjon som dessert eller som is på farten.

 

Print Friendly, PDF & Email
TOPP